Категорії
Зображення

Смайли

Особливо милі смайлики посмішки подобаються дітям і підліткам, які активно використовують інтернет для листування та спілкування.

Хто б міг подумати років 15 назад, що інтернет і все пов’язане з ним так міцно увійдуть в наше повсякденне життя. Картинки смайликів і є деякий проявом цього віртуального життя, без якої половина людства просто не мислить існування. Навряд чи творці могли припустити, що їх творіння стане настільки популярним. Загляньте в будь-яку соціальну мережу, і ви побачите, що картинки з веселими або сумними смайлами відправляються повсюдно. І ця тенденція не вщухає кілька років, а, навпаки, посилюється в кілька разів.

Особливо милі посмішки подобаються дітям і підліткам, які активно використовують інтернет для листування та спілкування. Їх повідомлення до відмови наповнені веселими картинками. Тільки придивіться: смайлики перебралися з зображення, тепер вони всюди! Повідомлення, брелоки, значки, листи в зошитах – все всипане малюнками з посмішками. Воно і зрозуміло, дивлячись на смайлик, посміхаєшся сам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Последние записи

This site is registered on wpml.org as a development site.